Despre noi

SC HC Logistik Best Team SRL este o firma dinamica al carei principal obiect de activitate il constituie operatiunile de logistica, reprezentarea beneficiarilor pentru inmatriculari auto, numere provizorii si Registrul Auto Roman.

hc-inmatriculari.ro va ofera toate serviciile de care aveti nevoie pentru inmatriculari auto din bucuresti si inmatrriculari auto online din romania.

Activitate secundara a firmei o prezinta transporturile de autoturisme, marfuri generale si agabaritice.Suntem o echipa de profesionisti, de oameni competenti si determinati, cu o vasta experienta in domeniul, ceea ce ne oblige sa oferim servicii de inalta calitate.

Fiecare client este foarte important pentru noi tocmai de aceea, orice problema o tratam cu maxima seriozitate si promptitudine.

Mentinerea unei bune relatii de comunicare ne-a facut sa ne mentinem clientii fideli, sa rezistam pana acum si cu siguranta ne va sustine dezvoltarea societatii pe viitor.

inmatriculari

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top